Tjänster

Privatflytt / Bohagsflytt

Vid privatflytt & bohagsflytt ser vi till att ert bohag transporteras från punk A till B med största säkerhet och effektivitet. Vår prioritet är att vara aktsamma med era föremål för att inte skada något vid transport. Våra flyttgubbar är vana vid lägenheter utan hiss och att lyfta i märkliga vinklar. Vi utövar stuvning av högsta kvalitet och du kan tryggt flytta ditt bohag med oss på JaBE.

Läs mer

Företagsflytt

Inför en företagsflytt i Stockholm är planering en viktig detalj. Hur minskar du stop i produktionen så mycket som möjligt? Vi vet hur viktigt det är att hålla tider som bestäms till punkt och pricka för minsta nertid för företaget. Vår erfarenhet av företagsflyttar gör att vi kan flytta med minimal påverkan på er produktion. Vi rekommenderar att ta in en besiktningsman inför en företagsflytt.

Läs mer

Flyttstädning

Det är ofta stressigt och jobbigt att flytta och att dessutom behöva flyttstäda efteråt känns för många som orimliga krav. Du kan slippa detta genom att anlita oss. Vi känner väl till de höga krav som ställs på en flyttstädning och både du och dem som flyttar in kan vara säkra på att det blir noggrant utfört när vi åtar oss uppdraget. Vi lämnar dessutom garanti på alla våra flyttstädningar.

Läs mer

Magasinering

Det kan vara känsligt att magasinera när det är ens möbler och privata ägodelar man skall lämna ifrån sig. Bohaget eller föremålen skall förvaras i utrymmen med rätt fuktighet, temperatur och ventilation och dessutom gärna vara bevakat så att det är skyddat mot brand och stöld. Allt detta får du när du magasinerar med oss!

Läs mer

Pianoflytt

När du ska lyfta piano i Stockholm gäller det att du har erfarenhet och rätt verktyg. Annars är det farligt. Finns det trappor? Vilket typ av piano är det och hur är vikten fördelad? Det krävs bärselar och att man spänner fast all vikt i bilen ordentligt. Det här har vi koll på hur man gör och vi har verktygen för att smidigt samt säkert flytta ditt piano eller din flygel.

Läs mer

Flyttkartonger

Du får låna flyttkartonger av oss vid anlitad packhjälp. Då ingår även packpapper, tejp och bubbelplast. Vi skickar ut en rutinerad packare som packar säkert för dig så att ingenting går sönder på vägen. Ni får även utkörning och hämtning av lådorna när allt är klart. Ring oss om ni har andra frågor angående flyttlådor/kartonger.

Läs mer

Vi hjälper dig med

Allt inom flytt, magasinering och flyttstädning