Om oss

Flyttfirma Ja Be Express

Jabe express startade som flyttfrma i Stockholm på 80 talet och drevs i samma regi fram till 2004 då en av medarbetarna som jobbat på Jabe en längre tid tog över företaget och drev det fram tills han gick i pension 2017. Efter ett längre samarbete med Flyttfirma Arbetspartner föll det sig naturligt för både Jabe express och Arbetspartner med en sammanslagning. I dag är Jabe exprees ett dotterbolag till Flyttfirma Arbetspartner och fått namnet Jabe Express Arbetspartner AB.

Sveriges snabbaste växande företag

Di Gasell – varje år delar Dagens Industri ut pris till landets snabbaste växande företag. Under 2018 tilldelades Flyttfirman Arbetspartner i Stockholm AB priset.

Försäkring & Tillstånd

Jabe express Arbetspartner AB är i dag tillsammans med Flyttfirma Arbetspartner ca 30 medarbetare och har nio lastbilar i olika storlekar samt magasin. Vi utför alla typer av flyttar inom Sverige. Vi välkomnar nya och gamla kunder till oss på flyttfirma Jabe express Arbetspartner AB.

 

Du kan hitta vårt trafiktillstånd och försäkringsbrev här:

 

Vad säger våra kunder?

På grund av att kunderna varit nöjda med oss samt lämnat sina omdömen hos Reco.se har Reco givit oss stämpeln “Rekommenderat Företag”, fyra år i rad, vilket vi är väldigt stolta över.