Bohagsflytt i Stockholm

Privatflytt / Bohagsflytt

Vid privatflytt & bohagsflytt i Stockholm ser vi till att ert bohag transporteras från punk A till B med största säkerhet och effektivitet. Vår prioritet är att vara aktsamma med era föremål för att inte skada något vid transport. Våra flyttgubbar är vana vid lägenheter utan hiss och att lyfta i märkliga vinklar. Vi utövar stuvning av högsta kvalitet och du kan tryggt flytta ditt bohag med oss på JaBE.

Att flytta är för många en stor omställning oavsett om man flyttar lokalt eller till en annan ort.

Med vår expertis så går vi tillsammans i genom alla steg i er flytt för att ni ska känna er trygga och få en bra utförd flytt.

Med oss kan ni välja en helhetslösning där vi vi tar hand om hela er flytt med packning flytt och flyttstäd självklart hjälper vi till med demontering/montering samt plastar och skyddar ert bohag på bästa sätt.

Givetvis kan ni välja att packa själva, kartonger lånar ni kostnadsfritt från oss ni kan även välja att packa delar av ert bohag och lämna det ömtåliga som porslin konst mm till våra erfarna packmästare. 

När vi kommer till er nya bostad så ser vi till att alla era möbler hamnar på plats där ni vill ha dom.

Alla våra lastbilar är miljögodkända och anpassade för flytt och självklart textade med företagets logga så att ni enkelt kan känna igen oss.

Då vi har lastbilar i olika storlekar anpassade för olika stora och små flyttar så löser vi det mesta när det kommer till trånga gator garageuppfarter eller tajta radhusområden mm.

Behöver ni hjälp med transport till återvinning eller ett dödsbo vad det än gäller när det kommer till flytt så tveka inte att kontakta oss.

Med vår breda kunskap och expertis vågar vi påstå att vi kan det mesta när det kommer till flytt.

Står ni mellan två boenden eller bara behöver extra plats för era saker lugn vi hjälper er med magasin.

Väljer ni att flyttstäda själva så kika gärna på vår checklista för flyttstäd där finner ni tips och råd.

Ger ni oss uppdraget att flyttstäda er bohag kan ni vara säkra på att alla moment som ingår i en flyttstäd blir utförda på rätt sätt vi lämnar givetvis garanti på utfört städarbete.

Vi har alla försäkringar och tillstånd samt följer bestämmelser i Bohag 2010.

Pianoflytt Stockholm

När du ska lyfta piano i Stockholm gäller det att du har erfarenhet och rätt verktyg. Annars är det farligt. Finns det trappor? Vilket typ av piano är det och hur är vikten fördelad? Det krävs bärselar och att man spänner fast all vikt i bilen ordentligt. Det här har vi koll på hur man gör och vi har verktygen för att smidigt samt säkert flytta ditt piano eller din flygel.

Vi hjälper dig med

Allt inom flytt, magasinering och flyttstädning