Välkommen till Ja Be Express Arbetspartner

Fyll i vår snabboffert nedan eller ring oss direkt: 08-647 82 75

  Trafiktillstånd

  Vi har sedan länge haft trafiktillstånd och detta täcker alla typer av flyttar som du kan tänka dig. Du kan dokumentet på Om Oss.

  Försäkring

  Vi innehar försäkring med IF Skadeförsäkring som täcker alla flyttar och det har vi haft sen start. Du kan tryggt flytta ditt bohag eller företag med oss.

  Innehar F-skatt

  Vi är nu ett etablerat företag och innehar F-skattesedel sedan 2004. Det betalas självklart alltid skatt på alla flyttuppdrag som vi åtar oss.

  Flyttfirma Spånga

  Vår flyttfirma Ja Be Express Arbetspartner har vårt hem i Hägersten, Stockholm men arbetar med omnejd i kringkomunerna. Vår flyttfirma består av välutbildade flyttgubbar och detta är nyckeln till vår framgång. Arbetsglädjen och stämningen är god och det märks att man trivs med att jobba på vår flyttfirma i Spånga. Den stora samlade erfarenheten bland våra flyttgubbar kommer från många års arbete med bohagsflytt, kontorsflytt, företagsflytt och transporter. En annan styrka är att vi kan anpassa våra resurser efter din flytt. Till exempel sätta in två av de starkaste flyttgubbarna om det gäller en pianoflytt eller sätta in en stor flyttbil om det är ett större bohag som skall flyttas.

  Prisvärd flytthjälp i Spånga

  Vårt pris är vår styrka. Vårt mål är att hålla kostnaderna nere så mycket det går för att du skall känna dig nöjd med din flytt och att du har gjort en bra affär. Detta gör vi genom att sätta in rätt person med rätt kunskap och rätt transportmedel för din flytt, allt för att ge dig kortaste flyttid som det går. Vi kan alltid komma ut till er och besiktiga så att ni får en bättre uppfattning om pris och tid det tar att flytta just ditt bohag, företag eller vad det du kan vara. Detta gör vi givetvis gratis så att du lättare kan göra ett val. Slå en signal eller mejla oss om du behöver flytthjälp Spånga och boka in en kostnadsfri besiktning av er bostad.

  Vad säger våra kunder?

  Ta en titt på vad våra tidigare kunder säger om oss och hur vi flyttar! Du kan läsa mer utförligt vad folk säger på reco.se och även lämna din egna kommentar om din flytt där.

  Rekommenderat Företag 2017

  På grund av att kunderna varit nöjda med oss samt lämnat sina omdömen hos Reco.se har Reco givit oss stämpeln “Rekommenderat Företag”, två år i rad, vilket vi är väldigt stolta över

  Rekommenderat Företag 2016

  På grund av att kunderna varit nöjda med oss samt lämnat sina omdömen hos Reco.se har Reco givit oss stämpeln “Rekommenderat Företag”, två år i rad, vilket vi är väldigt stolta över

  Företagskunder

  Företagsflytt

  Prio ett är att hålla din tid ur produktion så kort som möjligt. Vi vet vad det kostar att ha företagets tillverkning stoppat och det är oftast dyrare än själva flytten i sig. Därför gör vi besiktning vid företagsflytt där vi går genom alla parametrar tillsammans med Er. Den långa erfarenheten vi sitter på gör att vi kan få er företagsflytt i Spånga att flyta så smidigt som möjligt.

  Magasinering

  När det gäller ens saker är man alltid lite försiktig för att lämna ifrån sig dem. Vi förstår att det är dina privata ägodelar som möbler och annat som du tycker om och därför förvarar vi bohag och andra saker i lokaler med rätt lyftfuktighet, temperatur och ventilation så att inget kan bli skadat i vår magasinering i Spånga. Vi jobbar endast med bevakade lager så att de är skyddade mot brand och stöld.

  Privatflytt

  Bohagsflyttar är den vanligaste flytten för oss där säkerhet och effektivitet är det viktigaste för oss. Det gäller att transportera ditt bohag utan att skada något medans det också är tidseffektivt. Detta är inte svårt, bara man har lite kunskap. Våra flyttgubbar är experter på att stuva på ett säkert sätt. Det spelar ingen roll om du har 5 spiraltrappor utan hiss, vi tar hand om din bohagsflytt i Spånga.

  Pianoflytt

  En pianoflytt är i princip ett tungt lyft där du behöver verktyg och kunskap för att utföra det rätt och för att undvika risk för skador på både möbler och människor. Det krävs bärselar och att objektet spänns fast vid transport. Vi har flyttpersonal som lyft hundratals av pianon och flyglar genom åren så du kan tryggt anlita oss när du är behov av att flytta ert piano.

  Flyttstädning

  Det är en härlig känsla att få det flyttstädat! Vi förstår att det kan bli tidskrävande att packa, flytta och städa under en flytt. Om du vill så gör vi din flyttstädning och du kan tryggt lämna över ditt flyttstäd till oss så utför vi professionell städning i ditt bohag eller kontor. Vi lämnar såklart garanti alla flyttstädningar så både ni och den som flyttar in kan vara säker på att det blivit noga utfört.

  Flyttkartonger

  Om du anlitar packhjälp med Ja Be Express Arbetspartner ingår packpapper, bubbelplast och tejp och vi skickar ut en skicklig packare till dig. Packaren är utbildad för att packa för att förbruka så lite volym som möjligt och packa så säkert som möjligt för att hålla nere skaderisken. Har du frågor om flyttlådor eller packare så ring oss för att få mer information.